Energiepionier

Energiebesparing, domotica & duurzaamheid

Diensten

Advies nodig bij het besparen op gas en/of electriciteit? Heeft u al een aantal besparende stappen genomen en weet u niet precies welke stappen nog genomen kunnen worden en of ze rendabel zijn? Twijfelt u welk product in uw geval het beste is? Graag help ik u met persoonlijk advies.

  • Zonnepanelen
  • Geavanceerde ELGA instellingen
  • Bespaarscans
  • Domotica (Fibaro)
  • CV Tunen: inregelen van radiatoren, aanpassen instellingen CV ketel
  • Warmtebeelden

Tarief: €50 per uur. 

Zonnepanelen wassen

Uw zonnepanelen professioneel laten reinigen? Met behulp van een telescoopsteel en gezuiverd water worden uw panelen op het schuine dak weer glimmend schoon. Schone panelen leveren meer energie en regelmatig schoonmaken verlengt de levensduur van uw zonnepanelen. Alleen een buiten(kraan) met aansluiting voor een tuinslang is noodzakelijk.

Tarief: € 50 voor maximaal 10 panelen. Meerprijs per extra paneel: € 3.

ELGA tunen

Liever niet zelf in de instellingen van uw ELGA duiken? Middels de servicekabel kan ik ook alle instellingen voor u aanpassen. Hierdoor werkt de ELGA langer en vaker waardoor u nog meer gas bespaart. Indien nodig kan ook de firmware worden geupdate. 

Tarief: €75,-

Werkgebied

Standaard werk ik in het gebied Waterland (Monnickendam, Broek in Waterland, Marken en omliggende dorpen) en Edam-Volendam. De meerprijs voor Purmerend en Amsterdam  is € 30, daarbuiten op afspraak.

Vragen of een afspraak maken? Neem contact op via het contactformulier 

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 75928353

Theme by Anders Norén