Onafhankelijk advies over energiebesparing, domotica & duurzaamheid

Particulier

Onafhankelijk advies nodig bij het besparen op gas en/of elektriciteit? Heb je al een aantal besparende stappen genomen en weet je niet precies welke stappen nog genomen kunnen worden en of ze rendabel zijn? Nieuw huis gekocht dat je wilt verduurzamen? Twijfel je welk product in jouw geval het beste is? Second opinion nodig? Graag help ik je met persoonlijk advies. In de afgelopen jaren heb ik al tientallen huishoudens geholpen met besparen op de energierekening.

Online adviesgesprek

Met videobellen of telefonisch: een adviesgesprek toegespitst op jouw vragen. Optioneel met samenvatting per mail en vragen achteraf.

Elga optimalisatie

Weten of je ELGA het wel goed doet of beter instellen? We nemen samen je systeem en verbruik door.

Keukentafel gesprek

Bijpraten over verduurzamen en natuurlijk een rondje door het huis.

Online adviesgesprek

Een persoonlijk advies op afstand. Er is geen vaste vorm of vragenlijst. Het consult is helemaal op maat, gericht op jouw vraag. Dit kan telefonisch of via videobellen. Een audio/videogesprek duurt ca 45 minuten. Daarin bespreken we jouw vraag/probleem gelijk.

Tarief: 90,- incl. BTW

Een persoonlijk advies per telefoon of via videobellen als bovenstaand, uitgebreid met na afloop een beknopte mail met besproken opties en als nazorg nog een mailronde met vragen.

Tarief: 140,- incl. BTW

Je haalt het grootste resultaat met een specifieke vraag of probleemstelling. Eerst nog wat anders vragen? Neem vrijblijvend contact op.

‘Fijn dat er een onafhankelijk iemand met verstand van zaken met mij meedacht’

  • Warmtepompen en airco’s
  • Zonnepanelen
  • Geavanceerde ELGA instellingen
  • Energie besparen
  • Van het gas af gaan
  • Isoleren

ELGA monitoring en optimalisatie

Wil je meer uit de Elga halen en kun je daarbij wel wat persoonlijk advies gebruiken afgestemd op jouw installatie? Weten of je Elga wel goed functioneert? Stuur mij dan je wensen, informatie over je huidige situatie en wat je graag zou willen bereiken. Ik help je dan met de juiste instellingen.

Tarief: 90,- incl. BTW

Vragen of een afspraak maken? Neem contact op via het contactformulier 

Keukentafelgesprek

In een uur nemen we de energierekening door en bespreken we mogelijke technieken en maatregelen om te verduurzamen. Na afloop een klein rapport met tips en aanbevelingen.

Bezoek op locatie is mogelijk in de regio Waterland en Amsterdam en ter vergoeding van reistijd (incl. kilometers).

Tarief: 250,- incl. BTW en maximaal 30 minuten reistijd enkele reis. € 2 per extra minuut.

Ik ben ingeschreven bij de KvK onder nummer 75928353