Onafhankelijk advies over energiebesparing, domotica & duurzaamheid

Advies

Onafhankelijk advies nodig bij het besparen op gas en/of elektriciteit? Heb je al een aantal besparende stappen genomen en weet je niet precies welke stappen nog genomen kunnen worden en of ze rendabel zijn? Nieuw huis gekocht dat je wilt verduurzamen? Twijfel je welk product in jouw geval het beste is? Second opinion nodig? Graag help ik je met persoonlijk advies. In de afgelopen jaren heb ik al tientallen huishoudens geholpen met besparen op de energierekening.

  • Warmtepompen en airco’s
  • Zonnepanelen
  • Geavanceerde ELGA instellingen
  • Energie besparen
  • Van het gas af gaan
  • Isoleren

Een standaard consult bedraagt 90 euro. Hiervoor ontvang je een antwoord van maximaal 1 A4 op jouw vragen en 1 aansluitende vragenronde over de inhoud van dit advies. Een audio/videogesprek is ook mogelijk.

Neem contact op en vermeld daarbij je situatie en waarover je advies zou willen krijgen. Bij grotere vraagstukken of wanneer er een aantal consulten nodig zijn maak ik een vrijblijvend prijsvoorstel.

ELGA tuning

Wil je meer uit de Elga halen en kun je daarbij wel wat persoonlijk advies gebruiken afgestemd op jouw installatie? Stuur mij dan je wensen, informatie over je huidige situatie en wat je graag zou willen bereiken. Ik help je dan met de juiste instellingen.

Kosten: 90 euro.

Vragen of een afspraak maken? Neem contact op via het contactformulier 

Zonnepanelen wassen

Je zonnepanelen professioneel reinigen? Met behulp van een telescoopsteel en gezuiverd water worden je panelen op het schuine dak weer glimmend schoon. Schone panelen leveren meer energie en regelmatig schoonmaken verlengt de levensduur van je zonnepanelen. Alleen een (buiten)kraan met aansluiting voor een tuinslang is noodzakelijk.

Neem contact op voor een voorstel op maat en of je het zelf wilt doen of wilt laten doen (alleen in de regio Waterland)

Ik ben ingeschreven bij de KvK onder nummer 75928353